Garantie, retourneren & Klachten

Retourperiode

Bij Inandoutdoormatch.nl kun je een artikel binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Je moet ons binnen deze periode op de hoogte stellen, terwijl het product buiten deze periode geretourneerd kan worden. Je hebt 14 dagen om de producten na de melding te retourneren. Deze dagen beginnen de dag na levering van het pakket. Wij zullen bij ontvangst van het pakket Het bedrag binnen 14 dagen terugstorten, naar de rekening waarmee is betaald.Transportbeschadiging of ontbrekende goederen melden

Controleer bij aankomst of de levering compleet is.

Transportbeschadiging of ontbrekende goederen moeten binnen 24 uur na de datum waarop je voor ontvangst van het pakket hebt getekend, aan ons worden gemeld.

Je kunt dit doen via de onderstaande retourprocedure.

Hierbij is het belangrijk dat we een foto ontvangen van de verpakking/het product waarop de schade duidelijk zichtbaar is voordat we je verzoek kunnen starten.Retourprocedure

1. Log in op je account en ga naar "bestellingen".
2. Zoek de betreffende bestelling.
3. Kies: "Producten retourneren" (je kunt dit vinden rechtsonder in je bestelling in het overzicht).
4. Volg de stappen op het scherm en voltooi het verzoek. Indien nodig dien je ook een foto van het onderdeel te sturen.
5. Print het retourlabel en formulier.
6. Onderteken het formulier en plak het label op de doos. Je kunt het pakket daarna afgeven bij PostNL.

 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.Retourvoorwaarden

- We rekenen €6,95 retourkosten voor het retourneren van pakketten - deze worden in mindering gebracht op je aankoopprijs.
- Behandel de verpakking van een artikel met zorg.
- Schrijf geen teksten en plak geen stickers of tape op de originele verpakking van het artikel.
- Pak de retourartikelen indien nodig in een doos om transportschade te voorkomen.
- Voeg de factuur bij de retourzending.
- Problemen met de verzending, bij of door het bedrijf dat zorgt voor de verzending naar ons, zijn op eigen risico. Bewaar daarom altijd je verzendbewijs.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Info@inandoutdoormatch.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar Info@inandoutdoormatch.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.